fbpx

Маленькому прикарпатцю потрібні 158 тисяч євро на пересадку кісткового мозку

Здоров'я 09:03, 07.03, 2017

Донором кісткового мозку для хворого Олександра Гука з Долинщини стане старший брат. Але для проведення операції з пересадки кісткового мозку в Італії родині потрібно зібрати 158 тисяч євро.

У Сашка медики виявили мієлодиспластичний синдром, гіпоцелюлярний варіант (робота мозку блокується). Врятувати життя хлопчика може пересадка кісткового мозку.

Про це інформує Благодійний Фонд Долини.

"Батьки метнулись рятувати рідну кровинку, шукати донора, клініки… Вирішили, що донором стане старший братик, обстеження пройдено, донорство дозволено. Тут є дві сторони медалі, з одного боку, рідний донор – найкращий варіант, а з другого – в такому випадку держава вже не буде їм нічого компенсовувати",  йдеться у повідомленні.

Оперувати Сашка погодилися в Італії. Проте, найближчим часом потрібно зібрати непідйомну для родини суму – 158 тисяч євро.

"Це страшні гроші для звичайної української родини. Самотужки впоратись не зможе ніхто. Батько, мати та й вся родина просять всіх небайдужих допомогти, посприяти, підтримати їх у важку годину. Допоможімо Сашку одужати!"

Номер рахунку картки Приватбанк: 5168 7573 1670 9619Телефон батька – 0976515266. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: