fbpx

"Мами Прикарпаття" долучилась до всеукраїнської акції #ЯПротиПоборівВОсвіті. ВІДЕО

Суспільство 11:12, 01.05, 2017

Стартував всеукраїнський флешмоб, який об'єднав батьків з різних міст України під єдиним гаслом.

Про це повідомила голова громадської організації "Мами Прикарпаття" Мар'яна Вершиніна. 

"Складно боротися із корупцією в освіті, яка є сьогодні. Цим відеороликом хочемо донести тим батькам, які стверджують, що без батьківських коштів всі освітні заклади країни розвалилися б. Це неправда!

Заставте чиновників працювати та перестаньте боятися. Шановні батьки, навчіться користуватися своєю головою, а не головою Голови батьківського комітету. Не може благодійний внесок бути ФІКСОВАНОЮ сумою – це вже КОРУПЦІЯ. І правоохоронні органи допоможуть боротися із цим", – таким закликом супроводжується відео флешмобу в мережі. 

 

ГО "Мами Прикарпаття" долучилася до всеукраїнської акції #ЯПротиПоборівВОсвіті, щоби привернути увагу до проблеми фінансування освіти з боку влади та держави, наголосити на цьому деяким батькам, які вважають, що в держави немає коштів на освіту, та чиновникам.

Фото із змістом #ЯПротиПоборівВОсвіті всі, хто підтримує акцію, розміщують на своїх сторінках у мережі з 30 квітня до 7 травня. 

"Ми проти поборів в освіті. Івано-Франківськ! Хто згідний – приєднуйтесь", – закликала Мар'яна Вершиніна. 

Нагадаємо, активісти громадської організації "Мами Прикарпаття" звернулися до прокуратури, щоби перевірили діяльність Департаменту освіти і науки Івано-Франківського міськвиконкому з фінансування потреб освітніх закладів обласного центру. Йдеться про витрати в дошкільних закладах, де з батьків збирають гроші на потреби, які фінансуються з міського бюджету. 

Раніше учасниці ГО "Мами Прикарпаття" зустрічалися з міським головою Івано-Франківська Русланом Марцінківим та передали йому вимоги стосовно фінансування дошкільних закладів та поширеної в міських ДНЗ практики поборів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: