fbpx

Марцінків доручив директорам шкіл на власний розсуд зупиняти навчання, якщо нема тепла

Суспільство 10:54, 24.04, 2017

Повідомити батьків про скасування уроків у такому випадку мали б класні керівники.

Безпрецедентний випадок в Івано-Франківську: у частині шкіл скасували навчання через відсутність тепла. Рішення про тимчасову зупинку навчально-виховного процесу у школах, де нема опалення, мерія поклала на директорів.

– Станом на неділю у більшості шкіл міста вдалося відновити навчання. Опалення ввімкнено, у школах тепло. У тих же школах, де теплопостачання не подали – рішення про припинення навчання повинні були прийняти директори шкіл й повідомити батьків через класних керівників, – заявив міський голова Руслан Марцінків.

Батьки франківських школярів обмінюються інформацією про скасування уроків у соціальних мережах. 

– Взагалі, якийсь маразм, немає чіткого розуміння і розпорядження з департаменту. Спустили на розгляд класних керівників… Раніше такого не було. Все було чітко і зрозуміло, а саме основне вчасно. Теперішні дії якісь дивні і не зрозумілі… – прокоментував у мережі ситуацію член Асоціації піклувальних рад Івано-Франківська Петро Хмельовський.

Як повідомила заступник директора ЗШ №11 Марія Починок, "у зв’язку з тривалим зниженням зовнішньої температури повітря, відсутністю можливості дотримання у приміщеннях загальноосвітніх навчальних закладів та дошкільних навчальних закладів (№5, №7, №16, №17, №21) належного температурного режиму, розпорядженням міського голови продовжено тимчасове призупинення навчально-виховного процесу у 1-11-х класах загальноосвітніх навчальних закладах (крім НВК №20) та дошкільних навчальних закладах (№5, №7, №16, №17, №21) на 24 квітня 2017 року". 

Як повідомляв КУРС, 19 квітня через різке похолодання в Івано-Франківську вирішили відновити опалювальний сезон. Теплопостачання не відновили у будинках і навчально-виховних закладах, які обслуговує СТЕК: компанія не отримала ліміти на газ. Список шкіл, які обслуговуються СТЕКом, дивіться тут.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: