fbpx

Марцінків наказав інспекції з благоустрою взяти лінійки і перевіряти висоту трави

Суспільство 10:54, 10.05, 2017

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків незадоволений покосом трав у місті і доручив інспекції з благоустрою штрафувати відповідальних за роботу.

Під час оперативної наради у міського голови директор департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Михайло Смушак поінформував, що покіс трав у місті розпочався 19 квітня. За цей час скошено траву на площі понад 40 тисяч метрів кадратних.

Руслан Марцінків дорікнув комунальникам за Меморіальний сквер, у якому під час панахиди на День міста не було покошено.

– Інспекція з благоустрою, лінійки купили?

– Так.

– Беріть і перевіряйте. Я ж просив, що б був покошений центр міста. Чи Меморіальнйи сквер – це уже не центр? Це гарно виглядало, травичка, кульбабки ці, але… Не тільки там, де заходи, треба косити, – звернувся до комунальників міський голова.

За словами директора КП "Муніципальна дорожня компанія" Віталія Бурка, проблеми з покосом трав виникли через нестачу працівників.

"Проблеми з косарями аналогічні, що і з двірниками: людей не вистачає. Виходимо з ситуації тим, що залучаємо до роботи водіїв, трактористів, сторожів. Після святування Дня міста ці роботи будуть підсилені робітниками ремонтно-будівельної бригади",  сказав Бурко. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: