fbpx

Марцінків перевірив якість перевезень на дачні масиви. ФОТО

Суспільство 11:52, 23.06, 2016

Сьогодні, 23 червня, міський голова Руслан Марцінків разом із начальником управління транспорту і зв'язку Олегом Ганчаком перевірили якість перевезень у напрямку дачних кооперативів (Дем’янів Лаз).

Як розповів Олег Ганчак, на цей маршрут було чимало скарг, тому минулого тижня виконавчий комітет прийняв рішення розірвати угоду з перевізником. Тепер зауважень від мешканців на цей напрямок значно менше, передає прес-служба МВК. Автобус дотримується графіка та інших умов договору. Курсує через день, здійснює два ранкові рейси та два вечірні.

Цього року міська рада забезпечила транспортне сполучення до садово-городніх масивів передмістя раніше – не з травня, як звичайно, а з квітня. І мешканці постійно наголошують на цій позитивній зміні. Також під час спілкування з міським головою відзначали, що й справді цього тижня якість перевезень покращилась. Пасажирів на цей рейс завжди багато, тому ще один плюс  великий автобус, адже попередній часто не вміщав усіх охочих.

"Соціально-економічні умови у нас, на жаль, такі, що люди змушені утримувати городи. І міська влада повинна подбати про зручне транспортне сполучення до дачних масивів. Зараз забезпечуємо його у трьох різних напрямках і якість перевезень намагаємось контролювати особисто з начальником управління транспорту. Окрім того, тут не лише садово-городні ділянки, але й кладовище і меморіальний комплекс. Тому прийняли рішення продовжити у вихідні 38-й маршрут до Дем’янового Лазу, аби іванофранківці та гості міста могли вшанувати пам’ять жертв політичного терору. І це рішення будемо виносити на чергове засідання виконавчого комітету",  зазначив Руслан Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: