fbpx

Марцінків подарував франківським дільничним комп’ютери. ФОТО

Суспільство 21:11, 17.06, 2016

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків привітав дільничних з професійним святом, яке відзначається 18 червня, та заохотив кращих працівників цієї служби грамотами, подяками та грошовими преміями.

Руслан Марцінків подякував правоохоронцям за спокій і порядок у місті, зауваживши, що Івано-Франківськ – обласний центр з одним з найнижчих рівнів злочинності у нашій державі. Він наголосив, що безпека мешканців та гостей міста – це завдання №1 для міської влади, а відтак пообіцяв, що й надалі сприятиме івано-франківській поліції у діяльності щодо забезпечення правопорядку, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції в області.

Міський голова передав поліцейським 7 комплектів комп’ютерної техніки, придбаної за кошти, виділені міськрадою для фінансування цільової програми профілактики злочинності. Їх використовуватимуть для роботи усіх дільничних пунктів поліції міста.

Також він вручив працівникам поліції, які відзначилися сумлінним виконанням службових обов’язків та високою професійною майстерністю, грамоти виконавчого комітету міської ради, подяки та премії.

Заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції полковник поліції Володимир Гаврилаш подякував за привітання та доречні подарунки. Він запевнив поважних гостей, що колектив дільничних офіцерів поліції продовжуватиме докладати максимум зусиль, щоб городяни та гості нашого міста почували себе безпечно та комфортно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: