fbpx

Марцінків пообіцяв підприємцям облаштувати однотипні торгові місця біля ЦУМу

Суспільство 14:20, 07.07, 2017

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пообіцяв боротися з вуличною торгівлею з тротуарів, а також облаштувати однотипні торгові місця біля ЦУМу.

Удосвіта 6 липня працівники Муніципальної інспекції з благоустрою вийшли рейдовою групою на вулицю Шпитальна, аби не допустити початку незаконної торгівлі на вулиці Шпитальній.

Обурені перешкодами бізнесу підприємці, котрі торгують під парканом ринку "П’ятачок", вранці прийшли у мерію, вимагаючи зустрічі з міським головою

Руслан Марцінків відреагував на ситуацію у себе на сторінці у соцмережі facebook

"Сьогодні вдосвіта Муніципальна інспекція з благоустрою спільно з вартою боролись зі стихійною торгівлею на Шпитальній. Мало кого ця вулиця залишає без уваги. Тут в "базарний день" не може пройти ні мама з візочком, ні пішохід, а іноді не може розминутись дві автівки. Такого в цивілізованому місті бути не повинно. Я вислухав не одну сотню скарг від франківців, які люблять своє місто. Тому ми боротимемось зі стихійною торгівлею і тут, і на інших вулицях. Бо не можна трійло і молоко продавати на тротуарі, де заманеться", – написав мер.

Він також азначив, що вдалося досягти компромісу.

"Ми погодились на компроміс: торгуватимуть, доки не облаштуємо однотипні місця біля універмагу. Це займе близько двох тижнів. Торгуватимуть там до реконструкції площі. Далі, звісно, шукатимемо для них інше місце. Для тих, хто хоче офіційно, цивілізовано продавати свій крам та сплачувати податок, місто знайде місце для торгівлі. Для решти – не дозволимо перетворити Франківськ на "шанхай", – йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: