fbpx

Марцінків поспілкувався з франківцями в режимі "сліпого обдзвону"

Суспільство 12:18, 26.08, 2016

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків сьогодні поспілкувався по телефону з франківцями, набираючи випадкові номери.

Руслан Марцінків зумів додзвонитися на 6 номерів з набраних трьох десятків.

Мешканці дивувалися дзвінкам від мера, але здебільшого тішилися нагоді поспілкуватися. Марцінків цікавився, які проблеми у місті, на що владі варто звернути увагу.

Одна з співрозмовниць нарікала на протікання даху. Марцінків нагадав про програму співфінансування, за якою можна провести ремонт. Інший співрозмовник поскаржився на відсутність у місті муніципальної сауни. Марцінків пообіцяв "подумати над цим" і запросив чоловіка на відкриття скверу "Первоцвіт". Жінку, яка просила мера перейменувати місто з Івано-Франківськ на Франківськ, Марцінків запросив на концерт хору імені Верьовки. 

Ідею сліпого обдзвону Руслан Марцінків, за його словами, запозичив з якоїсь книги про мера одного з європейських міст, який практикував такий спосіб спілкування – мешканцями. "Ми сьогодні не таку велику кількість обдзвонили, але якщо є 20-30 дзвінків, то відразу орієнтуєшся, в якій сфері є проблема. Будемо раз в місяць дзвонити", – каже Марцінків. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: