fbpx

Марцінківа розлютили необкошені узбіччя у Франківську: "На Донбасі покошено, навіть де міни можуть бути!"

Суспільство 09:36, 15.06, 2016

Міський голова Івано-Франківська незадоволений роботою муніципальної інспекції з благоустрою.

На оперативній нараді у міського голови про роботу муніципальної інспекції з благоустрою доповів її голова Михайло Яцків.

Руслан Марцінків залишився звітом незадоволений: у звіті йшлося тільки про незаконну рекламу і МАФи, не вказано, де не покошені узбіччя доріг. 

"В Мар'інці покошено, а в нас на половині доріг ні. Розробіть графік, будемо відправляти у Волноваський район переймати досвід у роботі муніципальної інспекції і департаменту ЖКГ. Маєте ловити, де не покошена трава…" – нагримав Марцінків на Яцківа.

За словами Яцківа, муніципальна інспекція за тиждень склала 28 протоколів за незаконно розміщену рекламу і видала приписи про демонтаж. Також інспектори відпрацьовували торгівлю у невстановлених місцях на вулицях Мазепи та Незалежності, демонтували три незаконні гаражі на вулиці Миру.

"Місто брудне, прибирають хаотично, косять хаотично. У Волновасьуому районі косять узбіччя, де навіть міни можуть бути. Я вам казав: купіть лінійку і міряйте висоту трави, от у Львові так робили",  не вгавав Марцінків, звертаючись до Яцківа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: