fbpx

Машина генпрокурора Луценка часто гасає по зустрічній, – ЗМІ. ВІДЕО

Політика 10:04, 04.08, 2017

Порушення ПДР кортежем генпрокурора зафіксували журналісти.

Кортеж генпрокурора Юрія Луценка часто порушує Правила дорожнього руху, виїжджає на зустрічну смугу, розвертається через подвійну суцільну лінію, повідомляється у проекті "Схеми" на "Радіо Свобода".

Журналісти програми зафіксували такі порушення. У сюжеті "Схем" повідомляється, що, зокрема, порушення фіксувалося 11 липня, коли два авто "Тойота Кемрі", якими користується глава ГПУ, направлялися у Верховну Раду на розгляд питання про зняття депутатської недоторканності з кількох народних депутатів, тоді як до засідання в парламенті залишалося 10 хвилин.

Також журналісти бачили і зняли на камеру, як, заїжджаючи в Головне управління СБУ, прокурорський кортеж перетнув подвійну суцільну розмітку, а на вулиці Мечникова в Києві, рухаючись кілька хвилин у великому заторі, кортеж генерального прокурора у підсумку поїхав по зустрічній смузі, перетинаючи подвійну суцільну.

Редакція програми відправила запит до Генеральної прокуратури з проханням прокоментувати, з яких причин машини, на яких пересувається Юрій Луценко, нехтують Правилами дорожнього руху. Проте відповіді не було.

"Схеми" також зафіксували, як систематично порушують ПДР екс-глава Адміністрації президента Борис Ложкін, народні депутати Хомутиннік, Котвіцький, Ляшко, Іванчук та інші політики.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: