fbpx

Масова бійка на Галицькій: патрульні застосували зброю і затримали трьох порушників

Суспільство 09:28, 16.10, 2016

Найагресивніший порушник зламав патрульному ніс.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції, масова бійка сталася 16 жовтня приблизно о 4 годині біля нічного клубу на вулиці Галицькій. Порушники не реагували на багаторазові зауваження та попередження патрульних та продовжували бійку.

Під час конфлікту один з порушників кілька разів ударив патрульного в обличчя. Тоді патрульний застосував спецзасіб – газовий балончик "Терен 4М", але й на це чоловік не зреагував. З метою припинення правопорушення інспектор патрульної поліції оголив табельну вогнепальну зброю та здійснив один постріл угору.

Поліціанти затримали трьох чоловіків, які чинили їм опір. Один з них, який вдарив поліцейського, – 31-річний уродженець Тлумацького району. За протиправні дії затриманим загрожує кримінальна відповідальність.

Патрульного шпиталізували. Згідно з попереднім діагнозом, у нього закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку і перелом кісток носа.

Всі матеріали справи, включно з відеозаписами з нагрудних відеореєстраторів патрульних, Управління патрульної поліції Івано-Франківська передало слідчим для встановлення обставин справи. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: