fbpx

Масове отруєння на весіллі: кількість госпіталізованих збільшилась

Суспільство 09:32, 15.09, 2017

Станом на ранок п'ятниці у лікарнях перебувають 23 особи, які отруїлися під час святкування весілля у ресторані "Голден Тайм", що у селищі Лисець Тисменицького району.

В управлінні Держпродспоживслужби КУРСу повідомили, що станом на 13 вересня було госпіталізовано 22 особи, вчора госпіталізували ще одного. 

Наразі невідомо, чим саме отруїлися гості весілля. Окрім продуктів ресторану, на весіллі були продукти організаторів. З них було сервіровано "Козацький стіл", "Рибний стіл", "Candy bar", солодкий стіл, бар з алкогольними напоями та мінеральною водою.

Експерти Держпродспоживслужби відібрали на експертизу проби води, харчових продуктів та змивів. 

Виконувач обов'язки начальника управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Микола Сендецький зазначив, що результати експертиз будуть відомі у понеділок.

Поки тривають експертизи, ресторан "Голден Тайм" закритий. Для відновлення роботи власник має звернутися до Держпродспоживслужби і після повторної перевірки, якщо не буле виявлено порушень, ресторан знову запрацює.

Як писав КУРС, станом на 10 годину 12 вересня 2017 року з харчовим отруєнням госпіталізовано 14 осіб, з них – 1 дитина; 3 осіб лікуються амбулаторно вдома. Всім хворим виставлено діагноз "гострий гастроентероколіт середньої важкості". Пізніше поліція розпочала кримінальне провадження за фактом отруєння гостей весілля у ресторані

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: