fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Відчуй себе студентом-медиком: онлайн-курс "Шлях лікаря" створили в Івано-Франківському національному медичному університеті

Відчуй себе студентом-медиком: онлайн-курс "Шлях лікаря" створили в Івано-Франківському національному медичному університеті

Суспільство 21:42, 24.05, 2017

З 29 травня кожен охочий зможе в інтернеті відчути себе студентом-медиком у Франківську.

З’явилася реальна можливість спробувати себе в ролі студента справжнього медичного університету. У ІФНМУ створили масовий міні-онлайн-курс "Шлях лікаря: Івано-Франківський національний медичний університет". Освітній курс триватиме на освітній платформі "Prometeus".

1

Про це "Репортеру" розповіла перший проректор вузу Галина Ерстенюк.

"В курсі ми показуємо різноманітні дисципліни, які вивчатимуть студенти. Цей проект проливає світло для абітурієнтів, – говорить медик. – Щоб абітурієнт більше познайомився з тим, що його чекає в майбутньому, бо коли говорять про медицину, то по-різному подають матеріал. Звичайно, навчання є важким. Але це ж тому, що немає нічого складнішого за людське тіло. Разом з тим, це дуже захоплива подорож".

"Вибір майбутньої професії завжди був одним із найважливіших рішень для кожної людини. Погодьтесь, в юному віці досить складно визначитись серед широкого різноманіття професій та чималого переліку університетів.

З року в рік школярі та їхні батьки прагнуть дізнатись більше про майбутні навчальні заклади: шукають інформацію в мережі, відвідують дні відкритих дверей, розпитують студентів та випускників… а як щодо чогось якісно нового? Ви б хотіли спробувати себе в ролі студента пріоритетного університету? Міні-онлайн-курс "Шлях лікаря" дозволить вам це зробити! Відтепер ви зможете відчути себе у ролі студента-медика та дізнатись, як відбувається навчання майбутніх лікарів в Івано-Франківському національному медичному університеті", – йдеться в описі курсу на сайті.

Наразі триває реєстрація на участь. Стартує проект 29 травня. Зареєструватися можна за посиланням.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: