fbpx

Мати трьох дітей з Франківська потребує допомоги – до операції залишилося два тижні. ФОТО

Суспільство 16:51, 28.05, 2016

Мати трьох дітей Оксана Єжак з Івано-Франківська, якій лікарі діагностували рак, просить про допомогу. До операції, вартість якої 25 000 євро, залишилося два тижні.

Після марно потрачених коштів і часу в Україні тільки німецькі лікарі змогли поставити діагноз – високодиференційована аденокарцинома (рак). Необхідна термінова операція. Враховуючи стан черевної порожнини і 5-річний розвиток хвороби, навіть у Німеччині знайти хірурга, який взяв би на себе відповідальність, було непросто.

Dr. med. Herwart Muller має великий досвід у проведенні операцій з локальною хіміотерапією і готовий прооперувати. Приблизна вартість операції 25 000 євро.

Оксану чекають в клініці 13 червня, сама операція – 16 червня.

"Звертаюсь до вас з надією про допомогу. Боляче відповідати малолітнім синам на питання: "Мамо, ти вже здорова?", а ще страшніше, коли надія є лише коротких два тижні. Велике прохання до усіх небайдужих, хто має можливість і бажання допомогти. Грошима, молитвою, порадою, добрим словом… буду вдячна всім! Нехай ваше милосердя повернеться стократ!" – каже жінка.

Реквізити карти ПриватБанк: 4149 4978 1579 9079
Тел.: +380990269417 (Єжак Оксана Орестівна).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: