fbpx

Майже 160 млн гривень податку на прибуток сплатили платники Івано-Франківщини

Економіка 15:38, 16.11, 2014

За три квартали цього року суб’єкти господарювання Прикарпаття задекларували 3,1 мільйона гривень до сплати податку на прибуток, з яких у листопаді до державного бюджету надійде 223,7 тисяч гривень.

Про це КУРСу повідомили в управлінні оподаткування юридичних осіб Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

Загалом, від платників податків області до державного бюджету з початку року надійшло 157,7 мільйонів гривень податку на прибуток, в тому числі авансових платежів в розмірі 1/12 річної суми податку.

Всього до органів фіскальної служби області подали податкову звітність з цього податку 33 суб’єкти господарювання, з них: 9 – у зв'язку з переходом на спрощену систему оподаткування, 8  сплачують  податку на прибуток консолідовано, 7  за підсумками І кварталу 2014 року декларували від'ємне або нульове значення об'єкту оподаткування. Фахівці нагадують, що відповідно до Податкового кодексу України, сплатити податок за квартал необхідно впродовж 10 днів після подання декларації, тобто 19 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: