fbpx

Майже 60 студентів ІФНТУНГ поїхали у Польщу на навчання за програмою подвійних дипломів

Суспільство 14:09, 17.10, 2017

У жовтні розпочався новий навчальний рік для студентів магістерської програми Інституту економіки й управління у нафтогазовому комплексі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, які навчаються у Краківській гірничо-металургійній академії (AGH) імені Станіслава Сташіца за програмою подвійних дипломів.

Студенти мають унікальну можливість безплатно здобувати освіту і отримати дипломи магістра європейського зразка, навчаючись на стаціонарній формі в Польщі, та дипломи магістра про закінчення ІФНТУНГ за дистанційною програмою навчання.

42 студенти ІнЕУ приїхали до Кракова на навчання: 20 студентів першого року навчання та 22 студентів другого року. Цього року студенти спеціальності "Облік і аудит" вперше отримали можливість навчатися за кордоном.

Крім того, розпочалось семестрове навчання студентів ІнЕУ в Поморській Академії в Слупську (Польща) відповідно до підписаного у 2015 році договору між Поморською Академією та ІФНТУНГ. Цьогоріч це 16  студентів Інституту економіки та управління в нафтогазовому комплексі, які  навчатимуться тут впродовж одного семестру за узгодженим навчальним планом.

Поморська академія гостинно зустріла студентів з України, в перший ж день відбулася зустріч студентів з ректором польського вишу, проф. Збігнєвом Осадовським. Директор Інституту економіки та управління в НГК, проф. Ліліана Гораль зустрічалась з проректором академії Данутою Гєрчинською для обговорення низки важливих питань співпраці.

Викладачі обох польських вишів відзначають, що студенти ІФНТУНГ демонструють високий рівень знань. Бажаємо нашим студентам тримати високу планку, успішного навчання та "європейських" дипломів! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: