fbpx

Майже п'ять тисяч випускників Прикарпатського університету отримали дипломи. ФОТО

Суспільство 12:22, 07.07, 2016

В актовій залі Прикарпатського національного університету імені Стефаника відбулося урочисте вручення дипломів спеціаліста та бакалавра студентам-випускникам університету.

У святкових заходах взяли участь ректор університету, професор Ігор Цепенда, проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Сергій Шарин, професорсько-викладацький склад, працівники, батьки та запрошені гості, пише КУРС з посиланням на прес-службу університету.

Ректор Ігор Цепенда привітав студнтів із закінченням навчання та побажав успішно реалізувати себе в професійній діяльності. 

За традицією усі випускники прийняли клятву, яку урочисто виголосила студентка-випускниця фізико-технічного факультету Романія Уманців.

Урочистим моментом свята була церемонія вручення дипломів. Відповідний наказ про присвоєння кваліфікації і видачу дипломів спеціаліста та бакалавра студентам-випускникам університету 2015-2016 навчального року зачитав проректор з науково-педагогічної роботи Сергій Шарин. В урочистій обстановці ректор університету, професор Ігор Цепенда вручив дипломи з відзнакою 233 випускникам.

Загалом, дипломи спеціаліста та бакалавра отримали 4878 випускників денної та заочної форм навчання, ще 57 вручили диплом молодшого спеціаліста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: