fbpx

"Мені пофіг, що Соловей нардеп", – Волгін обіцяє перекрити одну з вулиць Франківська

Суспільство 11:15, 20.06, 2017

Депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін звернувся до міського голови Івано-Франківська з вимогою скасувати містобудівні умови та обмеження на будівництво біля міського озера, до якого має причетність родина народного депутата Юрія Солов’я.

Андріан Волгін дав Русланові Марцінківу тиждень. В іншому разі обіцяє перекрити одну з вулиць Івано-Франківська.

Як писав КУРС, власники "Парк Готелю" незаконно використовували ділянку площею 0,15 га як стоянку для автомобілів. Збитки для бюджету від самовільного зайняття землі оцінили в майже 69 тисяч гривень.

Волгін зазначив, що п’ять місяців "цивілізованим методом" бореться з незаконною забудовою. За той час будівельники вже звели два поверхи.

"Поза очі мені кажуть, що це є нардеп і нічого не можуть зробити. Я хочу з трибуни заявити: мені пофіг, що він нардеп. Даю тиждень, я не жартую", – звернувся Волгін до Марцінківа.

Згідно з даними системи YouControl, кінцевими бенефіціарними власниками ТОВ "ВРС ЛТД" є мати народного депутата Юрія Солов'я Ярослава Соловей та його брат Роман Соловей. Серед засновників також ПП "Парк Готель", яке на 100% належить Романові Солов'ю, і спільне українсько-бельгійське підприємство "Рейкарц і партнери. Україна", засновниками якого є компанії з кіпрською пропискою. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: