fbpx

Мер Франківська доручив директору парку боротися з браконьєрами на міському озері

Суспільство 18:15, 17.06, 2015

Під відповідальність посадою. В контексті продовження дозволу облаштування на озері в міському парку Івано-Франківська станції прокатів човнів і катамаранів відповідне протокольне доручення отримав директор парку Володимир Ротару.

Міськвиконком на своєму вчорашньому засіданні продовжив директору міського парку імені Шевченка Володимиру Ротару дозвіл облаштування на озері станції прокату човнів і катамаранів. При цьому Ротару отримав від міського голови Франківська Віктора Анушкевичуса персональне протокольне доручення – боротися з браконьєрами на озері під відповідальність своєю посадою.

"Я розмовляв з людьми з приводу збереження рибного фонду на озері, а я рибалка, і поруч живу, і все бачу, хоч на озері не ловлю. Знаю, що там риба серйозна, бачив, як по 4 кг рибу витягали. Вам протокольне доручення – боротися з браконьєрством на озері. Є можливість цієї осені знову запустити травоядну рибу, малька товстолоба і білого амура, щоби вичистити озеро від водоростів. Якщо я побачу пляшку на озері, не полінуюся, попливу і її дістану, і якщо там буде сітка, ви на роботі не будете", – звернувся мер до Ротару.

Минулого року озеро у міському парку Івано-Франківська зарибнили на 60 тисяч гривень.  

"Є один охоронець, він пильнує плавзасоби, не справляється. Нам би камеру поставити…"  виправдовувався Ротару.

Анушкевичус добро на камеру не дав, натомість відправив директора парку виконувати поставлене завдання. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: