fbpx

Мер Франківська звинуватив кандидатку від "УКРОПу" у сприянні терористам ДНР

Суспільство 21:09, 10.02, 2016

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що приміщення "Сбербанку Росії" у Франківську здає в оренду кандидатка до міської ради Тетяна Терсенова-Заводовська.

Про це Руслан Марцінків написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Тільки що принесли службову про те, що власником приміщення, яке здається в оренду СБЕРБАНКУ РОССИЯ в Івано- Франківську, є активістка і кандидат в депутати до Івано-Франківської міської ради від партіі УКРОП Терсенова-Заводовська", – написав Марцінків. 

Руслан Марцінків також повідомив, що надалі продовжить оприлюднювати дані тих, хто здає в оренду приміщення російським компаніям.

"Цікаво, скільки куль куплено терористами ДНР за зароблені кошти цих горе-патріотів! Шукаємо далі! Думаю, цікаві прізвища ще з'являться?!"  пише міський голова.

9 лютого на оперативній нараді міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків доручив структурним підрозділам міськвиконкому підготувати лист на власників приміщень, що здають їх в оренду "Сбербанку Росії".

До речі, в контексті інформаційної війни, яка розгорнулася між франківськими "свободівцями" і "укропівцями", варто зауважити, що мер-свободівець чомусь вперто не помічає діяльності інших російських банків – "ВТБ" чи "Промінвестбанку", а також багатьох торгових закладів, де продається продукція російських брендів. 

Нагадаємо, 24 червня 2014 року народний депутат Руслан Марцінків "залив кров'ю" "Сбербанк Росії" в Івано-Франківську

 

 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: