fbpx

Мешканкам скандальної новобудови по Мазепи, 35 а не вдалося вблагати виконком присвоїти будинку адресу

Суспільство 15:20, 05.11, 2015

Івано-Франківський міський виконавчий комітет вкотре розглянув питання про присвоєння скандальній новобудові на Мазепи, 35 а поштової адреси.

На засідання виконкому прийшли мешканки новобудови, зведеної з порушенням: 16 жовтня цього року рішенням Івано-Франківського окружного суду було скасовано декларацію про початок будівницвта. Тому, кажуть у виконкомі, зараз юридичних підстав приймати рішення про присвоєння поштової адреси немає. На цьому наголосив "свободівець", секретар міської ради Микола Вітенко. Міський голова Віктор Анушкевичус все ж поставив питання на голосування. За присвоєння адерси проголосували 8, 1 – проти, 6 членів виконкому утримались. Рішення не прийняли.

"Будь ласка, віддайте нам один голос, ми як жінки вас просимо. Віддайте один голос, будьте людьми. Господи, скільки можна терпіти це знущання", – благали мешканки будинку, які вже не один місяць просять вирішити це питання.

"Ми уже скільки всього обійшли, ви остання наша надія, зараз буде переформування влади і знову буде не до нас. Ми ваші виборці, ви можете у таку ж ситуацію попасти, подумайте, будь ласка, і прийміть рішення від серця, а не від чогось іншого",  наполягали франківчанки. 

Віктор Анушкевичус поцікавився, чи хтось з членів виконкому готовий змінити своє рішення, однак ніхто не погодився.

"Молодий, красивий, може, тобі тьоща з квартирою треба, голосуй "за",  звернулася до Вітенка одна з жінок, яким "пощастило" придбати житло у незаконній новобудові. 

Але Вітенко залишився непохитним. 

Як повідомляв КУРС, мешканці будинку на Мазепи, 35 а кілька разів приходили з цим проханням на засідання міськвиконкому, але отримували відмову. Міська рада також відмовилася переглядати свої рішення про визначння будови самочинною. Люди скаржаться, що через недобросовісного забудовника і впертість міської влади не можуть прописатися, влаштувати дітей у садки чи школи, користуватися комунальними послугами. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: