fbpx

Мешканці Франківська скаржаться на зруйнований тротуар, розритий напередодні виборів

Суспільство 12:23, 21.11, 2015

У соцмережі Фейсбук поширили фотозвернення до нового міського голови Руслана Марцінківа і екс-секретаря Івано-Франківської міської ради Миколи Вітенка.

В групі "Комуналка-ІФ" на розритий в переддень виборів і покинутий досі тротуар, на якому утворилися чималі калабані, поскаржилася франківчанка, мама трьох дітей Людмила Лінник. Цим тротуаром щодня ходять діти всього мікрорайону.

"Буквально в переддень друготурової неділі – в четвер або п'ятницю  на цій ділянці тротуару встановили агітаційний свободівський намет і зірвали бордюри. В день тиші намет зник разом з працівниками. Минув тиждень  ознак життя, окрім двох палет бордюрів і купи піску, не спостерігається. До слова  це єдиний тротуар, яким щодня кільканадцять сотень дітей ідуть до 22-ї школи, 18-го садка та 4-ї поліклініки. 

Пішли дощі… 

Не будемо говорити, що тротуар був ідеальний, та в усякім разі ним можна було нормально ходити. З візком тепер на нього не пробратися. 

Панове, сподіваюсь, він не буде закинутим так само, як тротуар на Вовчинецькій біля Птахофабрики, про який забули вже від весни",  звернулася Людмила Лінник до Руслана Марцінківа і Миколи Вітенка.

"Все буде добре, і тут справа не в виборах",  прокоментував Вітенко.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: