fbpx

Металевий прут моста на Верховинщині наскрізь прошив чоловіка, що йшов по воду

Суспільство 10:53, 24.06, 2017

Сторож одного з підприємств зі села Ільці Верховинського району, що на Івано-Франківщині, загинув від нещасного випадку.

63-річний чоловік пішов до Черемошу по воду. Але послизнувся й упав на великий металевий прут, що стирчав з недобудованого мосту.

"Трагедія сталася біля річки Чорний Черемош, – розповідає подробиці голова сільради Василь Джоголюк. – Місцевість у нас гірська, тому спуск до річки крутий, а після дощу ще дуже слизький. Не думаю, що загиблий про це не знав, адже він тут народився і виріс… Чоловік був добрий господар, у нього залишилася дружина, двоє дорослих дітей та онуки".   

Сторож ішов не до самої річки, а до джерельця. На воді з нього варять їсти тутешні люди, пише Експрес

"Якби він просто спускався до річки і впав у воду, то, ймовірно, лише б травмувався. Проте біля Черемошу є довгі металеві прути, – мовить війт. – Вони мали би бути частиною мосту, стоять ще з 2008 року. Міст недобудували, а металеві конструкції залишилися. Такі є, на жаль, у багатьох селах Прикарпаття. На слизькому березі сторож не втримав рівноваги, впав на металевий прут, що пройшов через усе тіло. Чоловік помер, лікарі, які приїхали на місце трагедії, лише констатували смерть".  

Чи будуть у зв’язку з трагедією щось робити з металевими конструкціями недобудованого мосту, наразі не відомо.  
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: