fbpx

Міхалець прокоментував звільнення патрульної, яка невчасно задекларувала автомобіль

Суспільство 13:29, 06.10, 2017

Начальнику патрульної поліції Івано-Франківська Дмитру Міхальцю прикро за звільнення Тетяни Кравців – патрульної, яка невчасно подала до НАЗК повідомлення про зміну майнового стану.

"Тетяна Кравців звільнена за протокол по неподаній декларації. Прикро, що ми змушені звільняти цінні кадри", – сказав Дмитро Міхалець.

Він також зазначив, що серед звільнених патрульних – винуватець ДТП у стані алкогольного сп’яніння.

"Водій, який скоїв ДТП на Івасюка, звільнений. Інші патрульні, які були в машині, отримали найсуворіші догани. Це фактично один крок до звільнення. Зараз вони повинні повертати довіру", – сказав Міхалець.

За його словами, більше людей звільняються з патрульної за власним бажанням. Хтось знайшов іншу роботу, комусь далеко добиратися, і вони знайшли роботу в своїх районах.

Наразі у патрульній поліції не вистачає 50 осіб.

Дмитро Міхалець також прокоментував чутки про його переведення на заступника начальника обласного управління Нацполіції.

"Замінити Віконського буде дуже важко. Якщо такі чутки ходять, то, значить, я працюю у правильному напрямку. Я їх не підтверджую і не спростовую. Прийде час – і керівника представлять. Василь Васильович потужний керівник, це втрата для області. Але він пішов на підвищення, яке заслуговує. Мені невідомо, чи розглядають мою кандидатуру. Але скажу вам, ще трохи – і все стане відомо", – сказав Міхалець.

Нагадаємо, один із заступників ГУ Нацполіції в області Василь Віконський очолив головне управління Національної поліції у Хмельницькій облсті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: