fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Міліціонери батальйону "Івано-Франківськ" повернулися з Маріуполя з подяками за службу і шлейфом чуток про бійку напередодні виїзду додому

Міліціонери батальйону "Івано-Франківськ" повернулися з Маріуполя з подяками за службу і шлейфом чуток про бійку напередодні виїзду додому

Суспільство 11:10, 18.03, 2015

Бійці зведеного загону міліції Івано-Франківщини сьогодні вночі прибули до Івано-Франківська зі службового відрядження у Маріуполі, де несли службу в зоні війни.

"Зважаючи на загострення ситуації в районі Маріуполя протягом останнього місяця, зрозумілими є радість та піднесення, з якими друзі, рідні, колеги по роботі зустрічали івано-франківських правоохоронців біля обласного управління внутрішніх справ. Хлібом-сіллю та щирими оплесками вони вітали їх зі щасливим поверненням", – повідомила прес-служба УМВС в області.

Командир зведеного загону батальйону "Івано-Франківськ" полковник міліції Олег Євченко доповів керівництву УМВС в області про належне виконання поставлених завдань. Він також повідомив присутнім, що наказом начальника міліції Донеччини за добросовісну службу та мужність особовому складу загону оголошено подяку, а окремих бійців нагороджено цінними подарунками.

Начальник обласного УМВС Микола Семенишин подякував правоохоронцям "за підтвердження професіоналізму прикарпатської міліції", а їх рідним та близьким – за підтримку бійців та терпіння. Наразі бійцям надали 10-денну відпустку, після чого вони повернуться на службу на Франківщині. 

Поки триватиме відпустка, керівництво обласного управління міліції з’ясовуватиме з командуванням зведеного загону і його бійцями, що саме відбулося в Маріуполі ввечері 16 березня  після того як батальйон "Івано-Франківськ" урочисто провели додому.

За неофіційною інформацією, отриманою від особового складу, в Маріуполі мала місце бійка між бійцями. Начебто франківці побилися з донеччанами, які служили в складі загону.

У черговій частині Маріупольського управління МВС факт бійки не заперечили, але й не деталізували. По офіційний коментар відправили в прес-службу. Представник прес-служби Олексій Алєксєєнко зайняв аналогічну позицію і розповів журналісту КУРСу, що міліціонерів потрібно захищати. Оскільки вони працювали у дуже тяжких і складних, постійно стресових умовах та відповідально ставилися до служби.

В прес-службі управління МВС в Івано-Франківській області вчора повідомили, що будуть розбиратися в ситуації, коли особовий склад батальйону прибуде до Франківська. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: