fbpx

Мінекології проведе конкурс на посаду керівника скандального НПП "Гуцульщина" он-лайн

Суспільство 16:35, 06.12, 2016

Міністерство екології та природних ресурсів України повідомило про конкурси на посади керівників шести природних парків, які пройдуть 7-9 грудня. Два з них – на Івано-Франківщині.

7 грудня відбудеться перший етап заслуховування конкурсних пропозицій та визначення переможців другого конкурсного відбору на посаду керівника в  національному природному парку "Гуцульщина".

А 9 грудня пройде третій етап заслуховування конкурсних пропозицій та визначення переможців конкурсного відбору на посаду керівника в природному заповіднику "Горгани".

Спостерігати трансляцію засідань он-лайн та ставити запитання учасникам конкурсного відбору, повідомляє Мінекології, можна буде за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCAEM8vhADTTC2Ly9ZHvI-sA

Нагадаємо, 18 серпня відбувся конкурс на призначення керівників об’єктів природно-заповідного фонду. Комісія не визначилася з кандидатом, і конкурс на посаду директора Національного природного парку "Гуцульщина" оголосили повторно.

Комісія Мінприроди допустила до конкурсу на посаду директора НПП "Гуцульщина" чотирьох претендентів. 

Як раніше повідомляв КУРС, міністра екології та природних ресурсів Остапа Семерака вразили незаконні рубки на території НПП "Гуцульщина".

Нагадаємо, у березні громадськість Косівщини протестувала проти наміру Мінекології без конкурсу перепризначити на посаду директора НПП "Гуцульщина" Василя Пророчука. Представники громади пікетували Мінприроди й домоглися рішення про оголошення відкритого конкурсу

В контексті працівники НПП "Гуцульщина" погрожували розправою активістам та журналістам, які знімали відеосюжет про порушення в парку.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: