fbpx

Міністр оборони Гелетей обіцяє захистити прикарпатських військових

Суспільство 15:38, 09.07, 2014

Міністр оборони України Валерій Гелетей у телефонній розмові з головою Івано-Франківської облдержадміністрації Андрієм Троценком повідомив, що вже зараз проводяться заходи, спрямовані зняти загрозу життю та здоров'ю військовослужбовців п'ятого батальйону територіальної оборони.

Як повідомили КУРСу у прес-службі Івано-Франківської ОДА, голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрій Троценко з метою якнайшвидшого врегулювання ситуації, яка склалася навколо батальйону «Прикарпаття», що несе службу в зоні АТО, зв’язався з Міністром оборони України Валерієм Гелетеєм.
 
Як повідомив Міністр оборони України, він належним чином проінформований про ситуацію з батальйоном «Прикарпаття». За словами Валерія Гелетея, вже зараз проводяться відповідні заходи, щоби зняти загрозу життю та здоров’ю прикарпатських військовослужбовців. Деталей, однак, розголошувати не може, оскільки інформація є службовою й її розкриття може зашкодити успішному виконанню поставлених завдань,
 

Як було повідомлено, уже за день-два ситуація буде повністю вирішена, про що дружини та матері прикарпатських військовослужбовців будуть мати змогу дізнатись безпосередньо від своїх чоловіків та синів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: