fbpx

Міськрада Франківська візьме на баланс спорткомплекс "Олімп"

Суспільство 16:12, 17.11, 2016

Виконком Івано-Франківської міської ради прийняв рішення винести на наступну сесію проект рішення "Про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Івано-Франківська спортивного комплексу "Олімп" з котельнею".

"Дати згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська спортивного комплексу «Олімп» з котельнею, що знаходиться за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 38, за умови, що зазначений об'єкт буде використовуватись як заклад фізичної культури та спорту і не підлягатиме відчуженню у приватну власність", – йдеться у проекті рішення.

Члени виконкому одноголосно підтримали рішення. Крапку у цьому питанні має поставити міська рада.

"Ми декларуємо, що готові прийняти і утримувати спорткомплекс "Олімп" з котельнею", – відзначив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Нагадаємо, 24 жовтня депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін розпочав голодування під адміністративним будинком з вимогою повернути у комунальну власність спорткомплекс "Олімп".

Після того Івано-Франківська ОДА спільно з міськвиконкомом Франківська та Прикарпатським національним університетом напрацювали план дій щодо подальшого функціонування та розвитку спортивного комплексу "Олімп". Завдяки напрацьованому плану дій Волгін погодився вийти із сухого голодування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: