fbpx

Міськрада створить робочу групу, щоб розібратися з побиттям дітей у школі №13, і заслухає директорку на сесії

Суспільство 12:23, 30.08, 2017

З ініціативою створити таку робочу групу виступив депутат міської ради Андрій Строїч.

Сьогодні на сесії Івано-Франківської міської ради Андрій Строїч виступив зі зверненням до міського голови Руслана Марцінківа, в якому запропонував створити робочу групу для з'ясування обставин побиття сироти і старшокласника, який за нього заступився, у школі №13.

Строїч продемонстрував відео побиття сироти і нагадав, що проти батька, ветерана АТО, який заступився за жорстоко побитого сина, розпочате провадження і слухається справа у міському суді. 

21 серпня на постійній депутатській комісії міської ради з гуманітарних питань заслухали директорку ЗОШ №13 Ольгу Драпак. "Жодного слова про причини і реакцію на конфлікт. Атмосферу в школі директорка вважає нормальною",  зазначив Строїч.

Депутат припустив, що подібне насильство може мати місце і в інших школах, тому запропонував створити робочу групу в складі заступника міського голови, депутатів, департаменту освіти і представників церкви для реагування на ситуацію в ЗОШ №13. Директорку школи та правоохоронців, які повинні дати оцінку ситуації, депутат пропонує заслухати на наступній сесії міської ради. У школах Строїч пропонує провести уроки із запобігання жорстокості та відкрити гарячу лінію для дітей  жертв насильства. 

Міський голова і депутати міської ради підтримали звернення Андрія Строїча. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: