fbpx

Міськрада створює нове комунальне теплопостачальне підприємство, щоб витіснити СТЕК

Суспільство 13:29, 20.06, 2017

Міська рада івано-Франківська прийняла рішення створити комунальне підприємство "Екоенергетичні системи Івано-Франківська" ("ЕЕС-ІФ"), яке надаватиме послуги з постачання теплової енергії та гарячої води.

Як писав КУРС, вчора це питання вніс на засідання виконкому з голосу міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. Сьогодні він так само з голосу вніс це питання на сесію.

"Мова йде про підприємство, яке буде обслуговувати дитячі садочки у мікрорайоні СТЕК, а в перспективі – і житло",  пояснив мер.

Нагадаємо, сьогодні в Івано-Франківську послуги з постачання теплової енергії та гарячої води надають ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" та ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія".

Статутний капітал новоствореного підприємства депутати встановили у розмірі 1 млн грн. До речі, ще вчора пропонували встановити статут у розмірі 10 млн грн.

КП "ЕЕС-ІФ" надаватиме комунальні послуги з виробництва та транспортування теплової енергії та централізованого постачання гарячої води.

Додатковими видами діяльності підприємства буде виконання проектних, будівельних, монтажних та ремонтних робіт; метрологічне забезпечення теплового господарства, метрологічний контроль за застосуванням, ремонтом і зберіганням засобів вимірювань; виконання технічних експертиз; здійснення вантажних перевезень; оптова та роздрібна торгівля продовольчими та промисловими товарами; проведення семінарів та тренінгів тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: