fbpx

Міськрада виділить окреме приміщення для реєстрації шлюбів за добу

Економіка 19:41, 16.06, 2017

Міська рада Івано-Франківська здасть в оренду комунальному підприємству "Центр розвитку міста та рекреації" приміщення площею 39,4 кв. м у ратуші на Галицькій, 4-А для реєстрації шлюбів за добу.

Як пояснив директор департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради Ігор Гриненько, для надання послуги "шлюб за добу" вирішили виділити окреме приміщення, щоб не залежати від графіку роботи краєзнавчого музею.

Відповідне рішення прийняла сьогодні комісія з питань оренди та приватизації комунального майна та розгляне 20 червня сесія міської ради.

Орендна плата для "Центру розвитку міста та рекреації", що надає послугу "шлюб за добу", становитиме 1,2 гривні в рік. Договір оренди планують укласти до 30 квітня 2020 року.

Як писав КУРС, в Івано-Франківську перший шлюб за добу зареєстрували у День закоханих, 14 лютого цього року.

Нагадаємо, 11 січня Кабінет Міністрів включив Івано-Франківськ до пілотного проекту міст, у яких можна оформити шлюб протягом доби.

Нагадаємо, вартість реєстрації шлюбу за добу в Івано-Франківську становить від двох до трьох тисяч гривень. Для учасників АТО передбачається пільга.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: