fbpx

Міський голова Калуша звернувся в ОДА, щоб розслідувати звинувачення медиків ЦРЛ у хабарництві та пияцтві

Здоров'я 18:19, 29.11, 2016

Міський голова Калуша Ігор Матвійчук звернувся в Департамент охорони здоров'я Івано-Франківської облдержадміністрації щодо створення комісії у складі відповідних спеціалістів та фахівців з розслідування фактів, що були викладені у телепередачі "Лікарські таємниці: Працевлаштування за гроші та пияцтво в лікарні Калуша".

Програма вийшла в ефір 24 листопада на телеканалі ZIK, інформують "Вікна".

Нагадаємо, що журналісти викривального проекту "Лікарські таємниці" на телеканалі ZIK оприлюднили інформацію, що калуські медики пиячать на робочому місці, а у медзакладі ще і вимагають хабарі за працевлаштування.

Міський голова Калуша Ігор Матвійчук звернувся до Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадміністрації щодо створення комісії у складі відповідних спеціалістів та фахівців з розслідування фактів, що були викладені у телепередачі, інформує відділ внутрішньої політики Калуської міської ради.

1

У програмі йшлося, що Христина Паньків два роки тому проходила інтернатуру в ЦРЛ. Однак коли довелось працевлаштовуватись згідно зі скеруванням від університету, дівчина почула відмову. Головний лікар Калуської центральної районної лікарні Іван Красійчук, за її словами, натякав на хабар.

"Згодом мені стало відомо, що, наприклад, за місце санітарки вимагають 500 доларів, за посаду медсестри – близько 2,5-3 тисячі доларів. Ну, а за місце лікаря – приблизно 6-7 тисяч доларів, залежно від відділення", – розповіла Христина Паньків.

Дівчина впевнена, що через її письмові скарги на цей медзаклад та головного лікаря керівництво лікарні тепер намагається їй помститися. На новому робочому місці дівчині погрожують різними перевірками та інспекціями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: