fbpx

Міський голова Надвірної назвав Вовка бандитом

Суспільство 16:37, 29.03, 2017

Державні органи влади розривають місцеві, гноблять їх і не дають можливості розвиватися – заявив міський голова Надвірної Зіновій Андрійович на засіданні регіонального відділення Асоціації міст України в Івано-Франківську.

Особливо мер Надвірної поскаржився на Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

“НКРЕ – структура, яка, на мою думку, над нами знущається. Я приємно вражений від того, що депутати Верховної Ради об’єдналися навколо проблеми доріг, і хочу вам за це подякувати. І хотів би, щоби депутати від Прикарпаття об’єдналися проти НКРЕ, яка з місцевих бюджетів вимиває не один десяток мільйонів гривень”, – сказав Зіновій Андрійович.

Як писав КУРС, з січня 2017 року електроенергія для міського електричного транспорту подорожчала на 45%, а для потреб зовнішнього освітлення – на 40%.

Представники Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України одноголосно прийняли звернення до Президента України Петра Порошенка, прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та Голови Верховної Ради Андрія Парубія з вимогою скасувати постанови НКРЕКП № 2021 та 2210 та встановити обґрунтовані тарифи на зовнішнє освітлення та електричний транспорт.

“Ще по місту ми раду дамо. А що робити сільрадам, які засвітили дві лампочки для сільради, школи, садочка чи церкви  і не мають чим платити? Ну зробіть щось!” – звернувся до нардепів Андрійович, а голову НКРЕ Дмитра Вовка назвав бандитом.

“Бандит, я не боюся це сказати”,  додав Андрійович.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: