fbpx

Міський голова Руслан Марцінків на суд не прийшов – раптово заліг у лікарню

Суспільство 14:24, 03.03, 2017

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків притягується до відповідальності за корупційне правопорушення, за яке передбачена адміністративна відповідальність: неповідомлення НАЗК про суттєву зміну майнового стану.

Нагадаємо, Руслан Марцінків нещодавно придбав новий автомобіль "SKODA OCTAVIA" 2016 року випуску за 468 742 гривень, про що згідно із вимогами закону "Про запобігання корупції" повинен був повідомити НАЗК. Однак Марцінків цього не зробив, за що передбачене адміністративне покарання. 

Сьогодні в Івано-Франківському міському суді мало відбутися засідання у справі Марцінківа. На слухання прийшла "група підтримки" мера на чолі із депутатом обласної ради, "свободівцем" Василем Поповичем. 

Справу розглядає суддя Лев Кишикевич. Захисник Марцінківа – Михайло Жиляк. 

Суддя повідомив, що 3 березня до суду надійшло клопотання від Руслана Марцінківа про відкладення розгляду справи, оскільки обвинувачений з 28 лютого перебуває на денному стаціонарі в лікарні. Додається довідка з підписом і печаткою лікаря. 

Зважаючи на те, що присутність обвинуваченого обов'язкова, суд відклав засідання на 16 березня.

Цікаво, що "хворого" Руслана Марцінківа у ці дні постійно бачать на вулицях міста. Зрештою, міський голова сам розмістив на своїй сторінці у фейсбуці відео, як він жваво утікає на "стометрівці" від правоохоронців, які намагалися вручити йому протокол про правопорушення. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: