fbpx

Міст через Бистрицю збудують за 25 місяців – влада затвердила проект

Економіка 17:05, 01.07, 2017

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук вчора, 30 червня, підписав розпорядження про затвердження проектної документації на будівництво моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв'язки в районі вул. Хіміків – Надрічна в Івано-Франківську.

"Затвердити проектну документацію на стадії проект: "Будівництво моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв’язки в районі вул. Хіміків – Надрічна (III черга – "Будівництво моста через річку Бистриця Солотвинська в районі вул. Хіміків – Надрічна в м. Івано-Франківську)", розроблену Товариством з обмеженою відповідальністю "Львівський будівельний холдинг", рекомендовану до затвердження Державним підприємством "Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут "НДІПРОЕКТРЕКОНСТРУКЦІЯ", – йдеться у розпорядженні.

Також вказана загальна кошторисна вартість будівництва моста – 212,3 млн грн. З них будівельні роботи – 169,7 млн грн.; устаткування – 17 тис. грн; інші витрати – 42 млн грн. Попередньо начальник Управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому Роман Галіпчак зазначав, що кошторисна вартість будівництва складає 259 млн грн.

Міст планують збудувати за 25 місяців від початку робіт.

Довжина моста складе 324 м. На ньому буде дві смуги руху шириною 3,75 м кожна.

Нагадаємо, 6 травня 2016 року в Івано-Франківську урочисто заклали камінь під будівництво нового моста через Бистрицю Солотвинську до мікрорайону "Пасічна". 

Як писав КУРС, УКБ уклало договір з ТОВ "Львівський будівельний холдинг" на виконання проектних робіт 1 березня цього року, загальна вартість замовлених УКБ робіт склала 1,473 млн гривень.

Недавно міський голова Руслан Марцінків відзначив, що в Україні дуже мало організацій, які можуть виконувати такі роботи, та припустив, що це може бути міжнародним тендером. Він закликав долучатися до участі в тендері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: