fbpx

Місто Марцінківа цікавить мало, більше – перемога над ним, – Ростислав Шпук

Політика 16:48, 16.11, 2015

На прохання КУРСу франківські політики, громадські діячі й експерти спрогнозували, яким мером буде Руслан Марцінків, чого від нього можна, а чого не варто сподіватися громаді, а також запропонували поради новообраному голові міста.

Франківський підприємець, громадський діяч, культовий блогер і фотограф Ростислав Шпук вважає, що якісних змін на краще у місті за головування "свободівця" Руслана Марцінківа сподіватися підстав немає. 

"Важко очікувати на новаторство від чоловіка, винахідливості якого "вистачає" на те, щоб постійно висловлюватись публічно одними й тими ж гаслами і кожне шосте слово котрого "побратими", тобто у нього це слово-паразит, тобто "побратими-паразити".

Я мало його знаю, щоб компетентно прогнозувати, але за своїми "маячками" запеленгував у ньому певну неуважність і несприйнятливість, тому ця мерська сорочка виглядає на нього завеликою.

Дебати і відсутність програми показали, що місто його насправді цікавить мало, більше – перемога над ним. А знаючи свободівську корпоративність, компетентних натхненників зі сторони у їхній команді годі чекати. Особливе хвилювання викликає "культурний процес". Але до ігнорування його управлінцями нам не звикати.

Я б йому побажав, щоб всі ці мої слова виявились помилковими. Це той випадок, коли я справді хотів би помилятись в такій оцінці і за рік говорити протилежне. Але якшо я правий – він все одно мого побажання не почує",  зазначив Ростислав Шпук

Читайте також: Мер Марцінків  це більш відкрита для громадського контролю система,  Головенський.


Як повідомляв КУРС, міська ТВК оголосила результати другого туру виборів міського голови Івано-Франківська. Руслан Марцінків отримав 37 714 голосів, Ігор Насалик – 29 077. Всього проголосували – 68 790, невикористаних бюлетенів – 115 752.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: