fbpx

Міжнародний фестиваль "Carpathian space" готує розваги для дітей

Культура 15:28, 29.04, 2017

Цього року в рамках фестивалю "Carpathian Space" діятиме благодійна локація KIDSPASE, на якій відбуватимуться заходи спеціально для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківської турботи, і дітей з родин учасників АТО, також до акцій долучаться рідні сестрички Героя Небесної сотні Романа Гурика.

Загалом близько 700 дітей з усієї області зберуться в Івано-Франківську і стануть учасниками мистецьких заходів.

6 травня о 12:00 в Івано-Франківському обласному музично-драматичному театрі відбудеться благодійний показ вистави "Красуня і чудовисько" (локація KIDSPASE). Після завершення вистави діти стануть учасниками масштабного фотофлешмобу від кращих фотографів міста, складуть карту України та просто неба разом з професійними художниками намалюють свої дитячі мрії. Всі флешмоби відбудуться на площі поряд з театром.

Також 5-7 травня, протягом усіх днів фестивалю, у готелі "Надія" триватиме тихий благодійний аукціон, під час якого кожен охочий зможе придбати креативну дерев’яну іграшку, розписану дітьми. Всі кошти організатори Фестивалю перерахують на потреби Міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей в Івано-Франківській області.

"KIDSPASE – це дитячий простір, який завжди має бути обігрітий турботою і опікою як від держави, так і від усіх відповідальних людей. Ми вирішили зробити хорошу справу – подарувати дітям казку та емоційну радість. І, оскільки хочемо тримати їх у позитивному настрої та приємно дивувати щохвилини, протягом дня вони матимуть різну програму", – зазначив співорганізатор фестивалю Богдан Струтинський.

Під час активної підготовки фестивалю вже розпочалась акція розпису дерев'яних іграшок екологічно чистими фарбами. До акції долучились діти, які опинились у складних життєвих обставинах, та обдаровані діти Івано-Франківська, вони розписують 400 креативних дерев’яних іграшок.

"Зараз, готуючись до цього благодійного проекту, діти з художніх шкіл та шкіл-інтернатів розмальовують дерев’яні іграшки, які протягом фестивалю будуть продаватися на тихому аукціоні. Вони роблять це з радістю, енергією і віддачею, кожен небайдужий має нагоду підтримати цих дітей, а також отримати від них частинку тепла і радості", – додав Богдан Струтинський.

Локація KIDSPASE створена для того, щоб подарувати дітям незабутнє свято і привернути увагу суспільства до їхніх потреб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: