fbpx

Мобільний додаток “Долина для туристів” з’явиться в Google Play та App Store

Суспільство 20:26, 09.02, 2015

Долинську міську раду відвідали гості з Естонії Ханна і Танель з метою проведення тренінгу щодо мобільного туристичного додатку, яким вже найближчим часом зможуть користуватись жителі та гості Долини.

В мобільному додатку створено 11 категорій (відпочинок, здоров’я, культура), 15 підкатегорій (відпочинок – готелі, кінотеатри, нічні клуби, паби), 90 цікавих пунктів (міський парк, музей ”Бойківщина”), а також 20 точок на карті міста, на основі яких було створено 3 туристичні маршрути. Поступово інформація в ньому буде оновлятися, пвідомляє прес-служба Долинської міськради.

За допомогою мобільного додатку “Долина для туристів” можна буде отримати інформацію про різноманітні заходи та події міста, телефонні номери першої необхідності, знайти за допомогою карти туристичні об’єкти, готелі, ресторани, аптеки, банківські відділення та іншу необхідну інформацію.

Найближчим часом кожен охочий зможе завантажити цей додаток на свій гаджет. Скоро він з’явиться в Google Play та App Store.

Проект реалізовано за підтримки e-Governance, Estonian Development Cooperation, Sweden, Regio та Долинської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: