fbpx

"Молода Просвіта" запрошує сільську молодь у школу саморозвитку

Суспільство 09:11, 08.08, 2016

Продовжується набір до Недільної школи саморозвитку для молоді з Вигоди, Петранки та Войнилова.

Івано-Франківська обласна організація "Молода Просвіта" при підтримці Івано-Франківської обласної організації "Комітет виборців України" у рамках проекту "Київський діалог" запрошують активних молодих людей віком від 16 до 35 років, які проживають у селищах Вигода (Долинський район), Войнилів (Калуський район) та селі Петранка (Рожнятівський район), отримати цікавий досвід з розвитку особистого потенціалу та місцевого середовища.

Викладачі поділяться зі слухачами професійними навиками з написання резюме, що допоможе в пошуку роботи, з планування особистого і робочого часу, самоорганізації задля більш ефективної діяльності. Крім того, важливою частиною запропонованих занять буде навчання написанню проектних пропозицій, які допоможуть залучити кошти на реалізацію власних ідей та задумів. Зустрічі відбуватимуться у форматі тренінгів, де кожен з присутніх зможе отримати індивідуальну консультацію експерта. Навчання для усіх учасників безкоштовне. Написані місцевими мешканцями проекти супроводжуватимуться організаторами до моменту отримання гранту та під час їх реалізації.

"Залучення сіл до таких освітніх проектів дає можливість молоді, яка тут проживає, отримати інше бачення розвитку місцевого середовища, оцінити реальну перспективу впровадження своїх ідей і безпосереднього впливу на існуючий стан речей", – переконана керівник проекту Євгенія Бардяк.

Щоб взяти участь у навчаннях, потрібно зареєструватися до 15 серпня 2016 року, надавши власні контактні дані (прізвище, ім'я та номер телефону) на електронну пошту molodaprosvita.if@gmail.com або за номерами (050) 6787602 чи (097) 7901584. Деталі також повідомлятимуться через місцеві оголошення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: