fbpx

Михайло Ноняк збирається без депутатського мандата виконати передвиборчі обіцянки

Суспільство 12:55, 28.10, 2014

Кандидат в народні депутати від івано-франківського виборчого округу Михайло Ноняк збирається виконати дані під час передвиборчої кампанії обіцянки без депутатського мандата та обіцяє не розчарувати іванофранківців, які за нього проголосували.

"Ми і надалі працюватимемо у місті, ті обіцянки, які я давав протягом цієї виборчої кампанії, ми пробуватимемо вирішити без депутатського мандата. Ті законопроекти, які я уже напрацював, постараюся реалізувати через своїх побратимів, які будуть у Верховній Раді", – заявив Ноняк.

На думку Ноняка, його команда зробила хорошу роботу та забезпечила добрий результат "Народному фронту" в Івано-Франківську.

"Я переконаний, що та команда "Народного фронту", яка буде у Верховній Раді та на місцях, зробить ті всі реформи, як фундаментальні на рівні країни і на рівні області, щоб наш народ жив краще".

За словами Михайла Ноняка, його команда та він особисто очікували на дещо кращий результат.

"Розраховував на кращий результат, – говорить Ноняк, – але в останні дні проти мене почали застосовувати "чорний піар", десь не підтримали ті люди, які обіцяли підтримати».

Проте кандидат пообіцяв не розчарувати та виправдати довіру тих десяти тисяч іванофранківців, які проголосували за нього.

Нагадаємо, за попередніми підрахунками ЦВК, Михайло Ноняк на виборах до ВР в івано-франківському окрузі посів третє місце з близько 10% голосів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: