fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Микола Палійчук: Ми повинні знайти кошти на встановлення уже придбаного томографа та на лікування онкохворих дітей

Микола Палійчук: Ми повинні знайти кошти на встановлення уже придбаного томографа та на лікування онкохворих дітей

Політика 14:33, 16.02, 2017

На засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків, яке відбулося 15 лютого, розглядалося питання щодо спрямування залишку медичної субвенції та перерозподіл бюджетних призначень по департаменту охорони здоров‘я облдержадміністрації

Голова комісії Микола Палійчук повідомив, що придбаний ще минулого року для обласної дитячої лікарні комп‘ютерний томограф вартістю майже 10 млн грн до сих пір не встановлений, йдеться у прес-релізі партії УКРОП.

"Другий місяць минає – томограф стоїть. А дітям потрібно проходити обстеження. Чому ми маємо возити дітей в обласну клінічну лікарню, якщо ми вже придбали цей апарат для дитячої. Потрібно обов'язково передбачити кошти на встановлення комп'ютерного томографа".

Крім того, Микола Палійчук порушив проблему недостатнього фінансування дітей, хворих на онкологічні захворювання.

"Скрізь у засобах масової інформації, в соцмережах бачимо тисячі звернень про допомогу онкохворим дітям. Люди власними силами збирають кошти на їх лікування. Ми повинні знайти можливість хоча б частково забезпечити придбання медикаментів та покрити витрати на лікування дітей з онкологічними захворюваннями", – наголосив Микола Палійчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: