fbpx

Минулої ночі у Франківську поранили 17-річного юнака

Суспільство 13:24, 13.08, 2017

Стрілець утік на "Mitsubishi Lancer".

Сьогодні, 13 серпня, в Івано-Франківську на вулиці Коновальця (неподалік цілодобового магазину "Арес" та Івано-Франківського державного коледжу технології та бізнесу) трапився конфлікт між двома групами молодиків. Сварка переросла у бійку, а та – в стрілянину. Поранення отримав 17-річний мешканець селища Татарів, що на Яремчанщині.

Як з’ясував ГК, мешканці чули постріли о 6 ранку. Коли приїхала швидка допомога, вона відвезла потерпілого в Івано-Франківську міську клінічну лікарню №1 (на вул. Матейка), проте там його не прийняли, оскільки він неповнолітній.

Відтак потерпілого доставили в Обласну дитячу клінічну лікарню. 

Проте поранений від госпіталізації відмовився, і батько забрав його додому.

В магазині "Арес" поліція виявила предмет, схожий на пістолет, а на вулиці – гільзу. У магазині зараз проходить "ревізія".

За словами свідків, стрілець втік на авто "Mitsubishi Lancer". З ним ще було кілька хлопців та дівчина віком 16-18 років.

На жаль, після перевірки з’ясувалося, що автомобіля з таким номерним знаком, як повідомили свідки, не існує. Ймовірно, свідок помилився. Зараз автомобіль розшукують.

На місці працює слідчо-оперативна група.

У поліції інцидент прокоментували лаконічно: ведуться слідчі дії і розголос інформації може нашкодити.

"Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за статею 296 ККУ "Хуліганство". Потерпілого вже відпустили додому", – розповіла Мирослава Белдик, речниця ГУ НП в Івано-Франківській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: