fbpx

На благодійному концерті Оксани Сливки для онкохворих дітей зібрали понад 25 тисяч гривень

Суспільство 17:36, 03.06, 2016

В Івано-Франківській обласній філармонії пройшов концерт прикарпатської співачки Оксани Сливки на допомогу дітям, які лікуються у відділенні онкогематології Обласної дитячої лікарні.

"Гарна, ніжна і з великим добрим серцем прикарпатська Сливочка відспівала вчора сольний концерт. Заворожила своєю красою і голосом весь зал, а головне – робила те все заради онкохворих діток. Благодійні скриньки наповнилися сумою – 25 тис. грн 5$ і 5 євро.

Крім того, діти, які знаходяться на лікуванні в онокогематологічному відділенні ОДКЛ, отримали в рамках цієї ініціативи й іншу допомогу від спонсорів. І, як зауважила насамкінець гематолог Алла Іваненко,  на цьому концерті народилося щось нове і світле…"  розповіла про благодійний концерт в соцмережі франківчанка Надія Шегда. 

І поділилася фотографіями з концерту. 

КУРС писав, що співачка Оксана Сливка разом із духовенством Івано-Франківської єпархії відвідала онокогематологічне відділення Обласної дитячої лікарні. Вражена побаченим, співачка влаштувала благодійний вечір  щоби зібрати кошти на лікування дітям. А також щоби допомогти відділенню.  

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: