fbpx

На "Благодійному вечорі людяності" у Франківську збиратимуть кошти на вольєри для тварин

Суспільство 20:31, 09.11, 2016

В Івано-Франківську відбулася прес-конференція, присвячена "Благодійному вечору людяності". Його мета – допомогти благодійній організації "Дім Сірка" облаштувати притулок десятьма вольєрами.

Організаторів занепокоїло те, що дуже багато собак викидають господарі на вулицю. Тож, об'єднавши зусилля, представники жіночого бізнес-клубу "Новація", комітет "Жінки в бізнесі" та готельно-ресторанний комплекс "Надія" вирішили влаштувати благодійний вечір, щоб зібрати кошти для допомоги тваринам, пише Фіртка.

"Напередодні нового року ми вирішили зробити добру справу", – зазначила готельєр Маргарита Бойко.

За словами керівника БО "Дім Сірка" Наталії Когут, організація опікується 200 собаками у Загвізді, на утримання яких щомісяця йде 40 тисяч гривень, 90 тваринами у Павлівці, ще 200 собаками у Калуші, їх утримання обходиться в 25 тисяч щомісяця.

"Загалом нам потрібно близько 20 вольєрів для нормального життя собак. В кожному вольєрі має бути не більше 2-3 собак, якщо цуцики – то п'ять. Вартість одного вольєра – 7 тисяч гривень, це економ-варіант на 3 собаки", – наголосила Когут.

У програмі вечора невимушена атмосфера та розважальна програма, фуршет та аукціон, виручені кошти з аукціону та придбання квитків підуть на купівлю вольєрів для собак. 

Кожен з меценатів, хто долучиться до благородної справи, отримає іменний сертифікат "За проявлену доброту та людяність". А кожен вольєр, куплений за пожертви мецената, буде мати табличку з іменем Благодійника. Вечір відбудеться 8 грудня о 20-ій годині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: