fbpx

В Богородчанську лікарню привезли молоду жінку, яку тяжко поранив ножем рідний брат

Суспільство 12:05, 28.02, 2017

Вчора, 27 лютого, у відділення хірургії Богородчанської ЦРЛ доставили 27-річну мешканку одного із сіл району.

Медики діагностували у потерпілої проникаюче колото-різане поранення черевної порожнини із пошкодженням селезінки. Як виявилось, тілесні ушкодження їй завдав рідний брат.

В ході проведених слідчо-оперативних заходів правоохоронці з’ясували, що подія трапилася ще 24 лютого 2017 року.

Ввечері потерпіла разом зі своїм 35-річним братом вдома розпивали алкогольні напої, під час чого між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Підозрюваний декілька разів ударив сестру кулаком по обличчю та в область черевної порожнини, потім схопив ніж, яким наніс удар у спину.

Зі слів потерпілої стало відомо, що до медиків вона не зверталася – боялася, щоб її брат не потрапив у в’язницю або знову її не побив. Але пізніше, коли стан погіршився, вона викликала "швидку".

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. На цей час вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу. 
Крім того, підозрюваний був судимий та відбував покарання за вчинення майнових злочинів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: