fbpx

На Богородчанщині чоловік тікав від поліції на краденому авто

Суспільство 20:56, 21.06, 2016

Працівники дорожньо-патрульної служби розкрили крадіжку автомобіля ще до того, як про пропажу "Жигулів" дізнався власник.

Опівночі 19 червня інспектори дорожньо-патрульної служби намагались зупинити в селі Підгір’ї автомобіль ВАЗ 2107 червоного кольору. Водій проігнорував вимогу працівників ДПС і поїхав далі. Поліцейські влаштували за авто погоню, повідомляє АП.

Через п’ять кілометрів червона "сімка" зупинилася, з салону вискочив чоловік і почав втікати. Працівники поліції наздогнали його, викликали слідчо-оперативну групу Богородчанського відділення поліції, оскільки водій не мав жодних документів, зате були ознаки сп’яніння.

Затриманий назвався 21-річним жителем села Маняви. Стало відомо, що у селі Бабчому він зайшов на чуже подвір’я, де стояло червоне "Жигулі". Машина була відчинена, тож молодик сів за кермо й поїхав. З’ясувалося, що він уже має судимості, а в суді перебуває на розгляді його справа про ухилення від адміністративного нагляду. Тож вирішується питання про обрання в якості запобіжного заходу тримання під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: