fbpx

На Богородчанщині нетверезий чоловік взяв приклад з брата та теж "замінував" сільську раду

Суспільство 14:11, 22.05, 2017

Вчора о 9 годині ранку до правоохоронців зателефонував невідомий та вказав, що приміщення сільської ради в селі Пороги Богородчанського району заміноване, вибух відбудеться через дві години.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

На місце події виїхали правоохоронці та інспектори-вибухотехніки, котрі провели перевірку, в результаті якої вибухонебезпечних предметів не виявили. За вказаним лжеповідомленням розпочали пошуки зловмисника та встановили, що телефонував місцевий мешканець 1981 року народження, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Цікаво, що кілька днів тому до поліції надходило таке ж повідомлення від його рідного брата.

За цими фактами відомості внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за правовою кваліфікацією злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Наразі братам, відповідно до санкції статті, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: