fbpx

На Богородчанщині жінці-інваліду з двома дітьми придбали квартиру

Суспільство 18:03, 15.12, 2014

Сьогодні голова райдержадміністрації Ярослава Гоголь за участю заступника директора департаменту соціальної політики – начальника управління праці облдержадміністрації Ярослави Ульванської та голови районної асоціації інвалідів Євгена Дуба урочисто передали ключі від придбаної квартири в селі Дзвиняч інваліду І Б групи Богдані Копилець.

"Богдана очікувала на цю квартиру більше шести років. У 2012 році була прийнята відповідна Програма, завдяки якій ми змогли купити квартиру для цієї родини. Обласна державна адміністрація, Богородчанська селищна рада та райдержадміністрація спільними зусиллями допомогли цій родині. Ми щасливі, що нам це вдалося, тому що забувати про цих людей та залишати їх в стороні не можна", – зазначила голова райдержадміністрації Ярослава Гоголь.

Родина Копилець отримала двокімнатну квартиру з ремонтом та частково з меблями в селі Дзвиняч. Загальна вартість квартири становить 270 тис. грн, з них кошти обласного бюджету – 170 тис. грн, районного бюджету – 50 тис. грн, кошти Богородчанської селищної ради – 50 тис. грн. 

Копилець Богдана Василівна, 03.03.1990 року народження, інвалід І Б групи дитинства, мама двох малолітніх дітей (Анна – 2009 р. н., та Вікторія – 2011 р. н.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: