fbpx

На будівництво дитячого садка у Верхньому Ясенові виділили понад два мільйони гривень

Суспільство 16:39, 24.12, 2015

Сьогодні з робочою поїздкою на Верховинщині перебуває перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Басараб.

Спільно із головою райдержадміністрації Олегом Лютим посадовець ознайомився з ходом виконання робіт із будівництва дитячого садка на 40 місць у селі Верхній Ясенів, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

Як розповів Олег Лютий, будівництво дитячого садка розпочалося ще в 2012 році. За виділені кошти тоді було виконано улаштування фундаментів, мурування зовнішніх і внутрішніх стін першого поверху, часткове перекриття першого поверху, чорнова засипка першого поверху. Протягом 2013-2014 років будівництво об’єкта не проводилося у зв’язку з відсутністю коштів.

Завдяки сприянню керівництва облдержадміністрації цьогоріч було відновлено фінансування робіт з будівництва дитячого садочка та, зокрема, підписано угоду на суму 2012,00 тис. грн.

"Розуміючи всю важливість питання, ми прийняли рішення відновити роботи. Було віднайдено кошти і будівництво продовжилося. Керівництво області докладе усіх зусиль, щоб якісно покращити матеріально-технічне забезпечення дошкільних навчальних закладів та завершити розпочаті будівництва", – зазначив Сергій Басараб.

На сьогодні уже завершено перекриття першого поверху, виконаного улаштування зовнішніх та внутрішніх цегляних стін другого поверху, проведено перекриття другого поверху, розпочато влаштування стропильної системи даху, оплачено роботи із встановлення вікон та дверей. Також найближчим часом заплановано завершити накриття будівлі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: