fbpx

На "Буковелі" відзначили День дружби лижників і сноубордистів. ФОТО

Стиль життя 16:39, 13.02, 2017

День дружби. На найбільшому вітчизняному гірськолижному курорті відзначили День дружби лижників і сноубордистів.

Одвічні питання: що було першим – яйце чи курка? Та що ж краще  лижі чи сноуборд? Поставити крапку в останній суперечці вирішили ініціатори нового свята  Дня дружби лижників і сноубордистів.

Його відзначили символічними змаганнями на найбільшому вітчизняному гірськолижному курорті "Буковель".

У символічних парах об'єднали учасників неоголошеної "холодної війни", щоб довести: поодинці з усіма викликами вони не впораються. А двоє – це вже команда. Іноді навіть міжнародна.

Кожному самотньому лижнику – по сноубордистові. І нумо допомагати одне одному в низці складних і цікавих завдань. Образотворчість із зав'язаними очима та підказками партнера – перший із викликів.

Автора кращого художнього полотна визначили за кількістю оплесків. Далі – Водоспад дружби, яким залили майже справжню ковзанку.

Тут у кожного – своя тактика. Хтось бігає, довіривши черпати холодну воду партнерові. Хтось рівномірно розподілив навантаження. Та перемогло кохання.

Ще одне надзавдання – приручити сноуборд і лижі. Покататися на руках замість ніг знову ж таки допоможе незамінний партнер. І без яєць не обійшлося.

Пара, що впоралася з завданнями швидше за інших, отримала право запалити Вогонь дружби, котрий підтримуватимуть на "Буковелі" й надалі.

Безкоштовні скіпаси, медалі та сувеніри. Такими презентами потішали всіх володарів призових місць.

Оксана Островська, речниця ТК "Буковель": "День дружби лижника і сноубордиста ми започаткували вперше, сподіваємося, що він викличе інтерес у наших гостей і ми щорічно проводитимемо такі конкурси, щоб показати, що на схилах нас об’єднує лише одне: це любов до спорту, любов до лиж, сноубордів, до веселого катання і активного проведення часу. Тим паче, що і для лижників, і для сноубордистів на Буковелі підготовані найкращі схили, найбільше снігу, найнеймовірніші траси і краєвиди. Ну, і цього сезону сприяє погода".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: